Arafat nu vrea lockdown ci respectarea regulilor

0

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat nu consideră că s-ar impune un nou lockdown, ar fi suficient să fie respectate măsurile deja existente.

 

Raed Arafat a fost întrebat, miercuri seară, dacă nu s-ar impune un lockdown şi a răspuns: ”La acest moment, eu consider că, dacă am respecta măsurile pe care le avem şi dacă fiecare dintre noi ar respecta măsurile complet, am putea să controlăm situaţia. Din păcate, am văzut imagini chiar în weeend-ul trecut, la anumite cluburi care ţineau festivităţi cu dansuri, la 2 dimineaţa, care nu respectă absolut nicio regulă. Asta este iresponsabilitatea la momentul ăsta din partea unora şi din cauza cărora am ajuns în această fază”.

Întrebat despre amenzile aplicate acestor localuri, Arafat a explicat: ”Pentru unii amenzile care se dau sunt o mică atenţionare, pentru că ei fac suma foarte rapid, în prima oră dintr-o noapte de acest gen.”.

”Poate ne oprim, când apar anumite măsuri, să căutăm cum putem să le eludăm şi căutăm să le respectăm, măcar câteva luni să trecem de situaţia asta în care suntem”, a adăugat şeful DSU.

1,2 milioane de elevi din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa într-un program despre schimbările climatice

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele