Arbitrul Ovidiu Hațegan, operat de urgență la Timișoara! Ce probleme de sănătate are?!

2

Ovidiu Hațegan a fost operat de urgență la Timișoara după ce a suferit un infarct, scrie Mediafax. Ovidiu Hațegan (41 de ani), cel mai bine cotat arbitru român al momentului, a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara.

Ovidiu Hațegan, operat de urgență după ce a suferit un infarct

Arbitrul se afla în locuința lui din Arad când a simțit dureri puternice în zona pieptului. Ovidiu Hațegan tocmai ce terminase un antrenament fizic pe care îl face zilnic. Potrivit unor surse, citat de Gsp, arbitrul s-a prezentat la Camera de Gardă a spitalului din Arad pentru un consult, pentru că durerile puternice persistau. Medicii au constatat că a suferit un infarct și l-au transportat de urgență la spitalul din Timișoara unde a intrat imediat în sala de operații. Doctorii i-au montat un stent și urmează să rămână în spital pentru o monitorizare atentă.

„În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital. A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timișoara și, în urma unui EKG, i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent”, a declarat o persoană apropiată arbitrului Ovidiu Hațegan, pentru SpecialArad.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele