George R.R. Martin cere HBO să facă încă două sezoane din „Game of Thrones”

0
- Reclama -

Creatorul initial al poveștii „Game of Thrones”, autorul George R.R. Martin, a propus HBO să reia serialul de succes.

Acesta s-a încheiat în 2019 cu două sezoane scurtate, ceea ce a adus totalul la opt sezoane și 73 de episoade, iar acum George R.R. Martin își dorește să se revină la planul inițial de 10 sezoane și 100 de episoade în total.

Noi relatări despre dorințele lui Martin pot fi găsite într-o carte intitulată „Tinderbox: HBO’s Ruthless Pursuit of New Frontiers” a jurnalistului James Andrew Miller, scrie Insider.

Miller, care a realizat 757 de interviuri pentru carte, a vorbit cu agentul lui Martin, Paul Haas, și cu Richard Plepler, fostul CEO al HBO.

„George ar zbura la New York să ia prânzul cu Plepler, să-l implore să facă zece sezoane cu câte zece episoade pentru că era suficient material pentru asta și să-i spună că va fi o experiență mai satisfăcătoare și mai distractivă”, i-a spus Haas lui Miller.

- Reclama -

Martin a spus în trecut că a crezut că „Game of Thrones” ar fi putut continua încă câțiva ani. În 2018, Martin a spus pentru Variety că nu știa de ce se termină spectacolul cu sezonul opt, deoarece era suficient material pentru a merge până la 13 sezoane.

Haas a adăugat: „George îi iubește pe Dan și pe Dave, dar după sezonul cinci, a început să-și facă griji cu privire la calea pe care o urmau pentru că George știe unde merge povestea. A început să spună: „Nu-mi urmezi șablonul”.

Serialul HBO a început să se îndepărteze de povestea lui Martin pe la sfârșitul sezonului patru. Sfârșitul serialului probabil nu a „stricat” propriul sfârșit planificat de Martin.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele