ASF devine mai ”suplă” după ce PSD-ALDE au pierdut alegerile

0

ASF devine mai ”suplă” după ce PSD-ALDE au pierdut alegerile. Autoritatea de Supraveghere Financiară, arbitrul pieței de capital și a asigurărilor, a început o reorganizare internă, potrivit unui comunicat al instituției. În urma reorganizării vor dispărea circa 7-8 direcții, ceea ce înseamnă că directorii lor își vor pierde funcția, dar vor rămâne angajați în instituție.

 

Este cunoscut că o serie de ”loaze” sau apropiați ai liderilor PSD sau foștii ALDE sunt pe ștatul de plată al ASF. Decizia de reorganizare vine, spun surse, odată cu pierderea puterii de către social-democrați.

Vezi și Pe cine trimit partidele la ASF, ANRE și Consiliul Legislativ

Astfel, la inițiativa noului președinte al instituției, Nicu Marcu, Consiliul A.S.F. a demarat procesul de efectuare a unor modificări în structura organizatorică care vizează schimbarea denumirii unor structuri, desființarea unor direcții, transformarea unor posturi și/sau transferarea acestora, potrivit comunicatului citat.

Reorganizarea internă vizează unificarea sau centralizarea unor activități din cadrul celor trei sectoare acoperite de instituție, pentru diminuarea birocrației, potrivit comunicatului citat.

Citește și Bani pentru rudele și prietenii politicienilor în instituțiile de stat

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele