Asia Express continuă, dar devine America Express! Țările în care se va desfălura concursul anul acesta

4

Asia Express ajunge anul acesta la al cincilea sezon și se produce o schimbare majoră în formatul emisiunii. Asia Express nu mai este chiar Asia, ci America Express. Acest nou format este inspirat după varianta italiană, ei fiind primii care au abordat acest stil.

În ce țări vor merge concurenții America Express pe Drumul Aurului?!

Vedetele noului sezon vor descoperi Mexic, vor explora templele din Guatemala și vor descifra frumoasa Columbie. Regulile jocului sunt deja cunoacute de toată lumea: fiecare concurent are la dispoziție un timp limitat pentru a câștiga cursele. Trebuie să se descurce doar cu un dolar pe zi, ceea ce înseamnă că trebuie să-și facă rost de mâncare și de cazare singuri. Însă există și un element nou în acest sezon: Joker-ulpentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură.

În cel de-al cincilea sezon, concurenților le va fi alături Irina Fodor, la fel ca în sezonul precedent.  Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian, scrie Info Music.ro

Filmările pentru acest sezon vor începe luna aceasta și în perioada următoare vor fi anunțate și vedetele care vor participa în acest sezon.

4 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele