Atac armat în Brazilia

0

Mai mulţi atacatori au ucis 11 persoane într-un bar din Brazilia, conform rapoartelor, oficialii confirmând că a avut loc „un masacru”, relatează The Guardian.

Site-ul de ştiri G1 a informat că şapte atacatori au fost implicaţi în atacul din oraşul Belem din statul nordic Para, o persoană fiind rănită, conform poliţiei. G1 precizează că atacatorii au ajuns la bar în trei maşini şi o motocicletă pentru ca apoi să ucidă şase femei şi cinci bărbaţi duminică după-amiaza. Aproape toate victimele au fost împuşcate în cap, conform secretarului de securitate publică din Para, Ualame Machado. „Bineînţeles că avem câteva piste de investigaţie, care sunt confidenţiale, însă toate vor fi analizate cu foarte mare atenţie”, a declarat Machado la o conferinţă de presă.

Nu se ştie motivul atacului şi nicio persoană nu a fost arestată.O purtătoare de cuvânt a statului Para, Natalia Mello, a declarat: „A avut loc un masacru, se poate confirma”. Oficialii statului nu au mai răspuns la apeluri iar poliţia şi armata de asemenea nu au putut fi contactate.

Citește și: Bavaria Mobility, fosta Bavaria Rent, lansează servicii noi de mobilitate în România

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele