Atac dinspre PSD către PNL

0
bode psd usr
- Reclama -

Deputatul PSD şi lider al organizaţie social-democrate din Giurgiu Marian Mina îl întreabă pe liderul PNL Nicolae Ciucă „de ce oamenii voştri din PNL omoară oameni?!”, în contextul în care o femeie a fost omorât de câini, sâmbătă, în zona Lacul Morii, în Sectorul 6, aflat sub administrarea unui primar liberal, iar trei persoane au murit după accidentul de la cariera Jilţ Sud, „sub conducerea PNL a Complexului Energetic Oltenia”.

 

„Tăiaţi în carne vie, domnule Ciucă! Altfel, vă veţi împiedica în propriile tranşee ale neputinţei politice!”, l-a îndemnat Marian Mina pe prim-ministrul Ciucă.

„Domnule preşedinte al PNL, Ciucă, de ce oamenii voştri din PNL omoară oameni?! Prin prostie, prin hoţie şi prin ciocoism?! O femeie a murit muşcată de câini, în sectorul 6 – PNL. Trei mineri au murit striviţi în noroi, la Gorj, sub conducerea PNL a CE Oltenia. Câţi oameni mai trebuie să moară, domnule preşedinte Ciucă, sub administraţie PNL, ca să vă treziţi şi să vă comportaţi ca un general ce sunteţi? Tăiaţi în carne vie, domnule Ciucă! Altfel, vă veţi împiedica în propriile tranşee ale neputinţei politice!”, a scris Marian Mina, duminică pe Facebook.

Deputatul PSD i-a mai transmis preşedintelui PNL Nicolae Ciucă că nu este o soluţie să îl lase pe prim-vicepreşedintel PNL Dan Motreanu „waze” să atace PSD.

- Reclama -

„Lumea vrea de la dvs. soluţii, nu atacuri politice. Fiţi profesionist, domnule preşedinte Ciucă!”, a completat Mina.

Legătura dintre fumatul pasiv și prăjiturile aduse colegilor de birou

Dan Motreanu a afirmat că este greu ca liberalii să aibă o colaborare bună cu PSD în toate judeţele, în condiţiile în care Marcel Ciolacu îi încurajează pe unii social-democraţi din teritoriu să îi atace pe miniştrii PNL, cât şi pe aleşii locali ai PNL.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele