Dragnea: “Nu pun presiune pentru OUG pentru amnistie și grațiere, dar voi susține orice variantă preferată de partid, fie OUG, fie lege în Parlament”

1

Liviu Dragnea susţine că nu pune presiune pentru adoptatea unei ordonanţe de urgenţă pentru amnistie şi graţiere, însă va susţine orice variantă preferată de partid, fie OUG, fie lege în Parlament.

“Am discutat despre amnistie si gratiere. Le-am spus ca pe mine personal nu ma mai intereseaza. Vor sa o dea la guvern, sa o dea. Cand vor sa o dea, e problema lor. Unii dintre colegii care ma criticau au tinut presiune luni de zile pentru a se emite aceasta ordonanta. Premierul Viorica Dancila a rezistat.

Nimeni nu a reusit sa raspunda care este solutia pentru rezolvarea tuturor nenorocirilor generate de aceste echipe mixte, de protocoale, de probe nelegale. Nimeni nu a putut sa raspunda la intrebarea cum putem ridica presiunea de pe judecatorii care au dosare in rem sau in personam, pentru a avea garantia ca judecatorii judeca numai dupa propria constiinta. Daca raspunsul este amnistie prin OUG, sa o dea. Daca e amnistie prin lege, sustin.

Groaza pentru a fi puse in aplicare legile justitiei si legile penale este data de faptul ca la toti cei care au facut rau le vine randul sa dea socoteala”, a declarat Dragnea, după şedinţa CExN al PSD de vineri.

Citește și Ponta:Dragnea a castigat, Romania a pierdut. Sa ajungi la Presedintia UE cu o gasca de infractori e o reteta sigura pentru rusine si dezastru!

De Vlad Mitu

1 comentariu

  1. Din clipa, asta ma tem că Romania nu mai există, există doar liderul si PSD, ca, pe vremuri faraonul și PCR ! Se discuta numai despre PARTID, despre iubirea și atașamentul fată de partid, nimic despre țară si cetățeni! Mă tem ca in curând iarăși se vor închide granițele, că rudele noastre de “dincolo” vor deveni indezirabile, persona non-grata, că vor fi trei țări românești, Teleormanul Mare, Republica Moldova si Diaspora Românească ! Începutul a fost făcut ! Să mai amintim că astăzi, 21 sept 2018, oficial si amenințător, Dragnea a anunțat asaltul final al cel celor două puteri ale statului aflate in mana lui, legislativă și executivă, asupra celei de a treia, juridică !

    Așa să nu ne ajute Dumnezeu !

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele