Atac furibund, dar îndreptățit al jurnalistului Stelian Negrea, la adresa lui Teodor Meleșcanu

0

Stelian Negrea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de dur în ceea ce îl privește pe Teodor Meleșcanu.

Jurnalistul îl îngroapă în acuze pe ministrul de externe, susținând fapătul că acesta decredibilizează România. Stelian Negrea se referă cel mai probabil la acțiunile guvernului din ultima perioadă, girate și de Meleșcanu, în urma cărora întâlnirea ministrului cu secretarul general al NATO, programată să aibă loc luni, a fost amânată.

„Meleșcane, probleme mă? Ți-a dat cu flit secretarul general al NATO și nu te mai primește și anunță acest lucru într-un ditamai comunicat de presă oficial al NATO???

Păi vezi băi șobolane dacă îți pui semnătura pe ordonanțe de urgență ticăloase?

Crezi că mai pupi să dai mâna cu vreun oficial din NATO și UE dacă mai continuați cu asaltul vostru asupra Justiției?

Vreți să ne scoateți din NATO și UE? Vreți să arestați țara doar ca să vă scapați voi de problemele penale? Credeți că vom sta cu mâinile în sân?

Nu mai am alte întrebări.”

Reacția vine în urma anunţului făcut printr-un comunicat de presă al Alianţei, care precizează că o nouă dată a acestei întâlniri va fi stabilită în timp util, fără a oferi date legate de motivele anulării.

Un anunţ similar a fost făcut şi în cazul întâlnirii pe care secretarul general al NATO urma să o aibă cu şeful diplomaţiei poloneze,  Witold Waszczykowski.

Ministerul de Externe a făcut publică duminică informaţia refertitoare la întrevederea ministrului Teodor Meleşcanu cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, în cursul căreia urmau să fie abordate „aspecte de interes şi actualitate aflate pe agenda aliată, vizând stadiul şi perspectivele implementării deciziilor adoptate la Summit-ul NATO de la Varşovia din iulie 2016, cu accent asupra măsurilor de interes direct pentru ţara noastră, legate de consolidarea posturii de descurajare si apărare pe flancul estic şi sporirea rolului Alianţei în proiectarea stabilităţii”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele