Atenție! Lidl România își avertizează clienții în legătură cu o escrocherie care circulă pe Facebook și WhatsApp

0
lidl
lidl

Lidl România avertizează clienții cu privire la o tentativă de fraudă, care circulă pe canalele online pe rețelele Facebook și WhatsApp. Oferta „NOI OFERIM VOUCHER GRATUIT 500$ PENTRU A SĂRBĂTORI CEA DE-A 11-A ANIVERSARE” redirecționează utilizatorii către site-ul www.lídl.eu/anniversary, o pagină web care NU aparține Lidl România sau partenerilor săi.

Campaniile înșelătoare sunt tot mai prezente în mediul online. O astfel de tentativă de înşelătorie este propagată de infractorii cibernetici prin intermediul aplicaţiei WhatsApp şi Facebook și vizează clienţii din România ai lanţul comercial Lidl.

Potrivit comunicatul, Lidl România avertizează utilizatorii de internet cu privire la o tentativă de fraudă, care circulă pe canalele online, inclusiv pe Facebook și pe WhatsApp. Oferta „NOI OFERIM VOUCHER GRATUIT 500$ PENTRU A SĂRBĂTORI CEA DE-A 11-A ANIVERSARE” redirecționează utilizatorii către site-ul www.lídl.eu/anniversary, o pagină web care nu aparține Lidl România sau partenerilor săi.

Citește și Țiriac, Rădulescu și alți ”experți ” ne cer să nu mai fim atât de înapoiați în ceea ce privește atitudinea față de corupție

Utilizatorii de Internet sunt sfătuiți să nu încerce să acceseze acest link. Acest demers nu este organizat de către Lidl România, iar compania se distanțează ferm de asemenea modalități de promovare, luând toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă.

Lidl România recomandă clienților care vor să vadă ofertele companiei sau să se înscrie la concursuri organizate de către retailer să acceseze doar link-urile găzduite de către website-urile www.lidl.rosurprize.lidl.ro sau de către canalele oficiale de social media: www.facebook.com/lidlromaniawww.instagram.com/lidlromania.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele