Audiere învăluită de mister la DNA a impresarului Anamaria Prodan

0

Impresarul Anamaria Prodan a fost audiat la DNA în calitate de martor, potrivit declaraţiilor făcute de avocatul acesteia la ieşirea de la DNA. „A fost martor într-un caz mai vechi, privind acționariatul de la Rapid. Nu privea o chestiune în care doamna Prodan să fie implicată. Era un caz în care sunt alte persoane, posibili acționari sau nu, de la clubul Rapid. Doamna nu are absolut nicio problemă. Dosarul este din 2016”, a declarat avocatul agentului.

 

Dacă potrivit gsp.ro, Anamaria Prodan ar fi fost audiată în legătură cu transferul fotbalistului Wilfred Moke de la Rapid la FC Voluntari. În ianuarie 2016, Anamaria Prodan a intermediat transferul.

Valerii Moraru, fostul acționar al Rapidului din perioada 2014-2016, a declarat pentru gsp.ro că soția lui a făcut o plângere penală în acest sens.

„Plângerea penală a fost făcută împotriva administratorului judiciar Aurel Brihac și a administratorului special Radu Birlică, pentru că au semnat acordul de transfer a lui Moke, fără a avea aprobarea Adunării Creditorilor. Ei nu avea voie să facă tranzacția aceia fără aprobarea Adunării Creditorilor”, a declarat Valerii Moraru pentru gsp.ro.

Totuși, poate fi vorba despre Rapid și fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache

Potrivit unor surse judiciare, audierea Aneimaria Prodan ar avea legătură cu dosarul fostului primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache. Acesta este acuzat de infracţiunea de spălare de bani. Potrivit DNA, între 2008 şi 2018, Tudorache ar fi obţinut venituri ilicite şi, printre altele, ar fi cumpărat acţiuni la clubul de fotbal Rapid, prin intermediul fostei soţii.

Vezi și Daniel Tudorache, fostul primar PSD de la Sector 1, cauțiune de 1 milion de euro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele