Auto Cobălcescu devine dealer MINI in Bucureşti

0

Auto Cobălcescu, o companie cu peste 60 de ani de istorie în lumea automobilelor, începe colaborarea cu emblematicul brand britanic MINI cu un centru dedicat în complexul din Bucureşti.

Până la sfârşitul acestui an, clienţii MINI Auto Cobălcescu pot opta gratuit pentru un autocolant cu un model inspirat din portretul lui Brâncuşi.

Personalizarea MINI a fost mereu un element distinctiv al mărcii, a fost un instrument care a amintit de istorie, tradiţii sau originile britanice ale mărcii. Noul proiect pregătit alături de Amirou Diallo, cu o transformare plină de culoare, este o formulă exclusivă care marchează lansarea MINI Auto Cobălcescu şi proiectul organizat în cadrul acestui eveniment.

Auto Cobălcescu este cel mai mare complex auto integrat din România, reprezentând mărcile BMW, MINI, Renault, Dacia, Nissan. Cu o tradiţie de peste 60 de ani în industria auto şi peste 40.000 de autoturisme vândute, Auto Cobălcescu a unit sub acelaşi acoperiş, într-un complex integrat de vânzări şi service, în locaţia din Splaiul Unirii, toate mărcile reprezentate începând cu anul 2009.

Portofoliul său s-a îmbogăţit cu brandul premium BMW în decembrie 2015, iar începând cu vara anului 2018 a integrat şi brandul MINI, atingând astfel necesităţile unui public foarte larg.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele