Autobuzele turceşti „invadează” Capitala de la 1 decembrie

0

Primăria Capitalei anunţă că primele 30 de autobuze Otokar din cele achiziţionate de municipalitate vor fi puse în circulaţie începând din 1 decembrie.

Acestea vor fi introduse pe liniile 302, 336 si 601, precum şi pe liniile 780 şi 783, care fac legătura cu Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”. Primarul general, Gabriela Firea, a făcut zilele acestea o vizită de lucru la autobaza STB Militari, pentru a inspecta noile autobuze achiziţionate de Primăria Capitalei, pe care STB le va scoate pe traseu începând cu 1 decembrie.

“Mă bucură faptul că, în sfârşit, pe străzile Capitalei vor circula autobuze noi şi moderne, care vor asigura bucureştenilor servicii de transport civilizate, la standarde europene. Primele 30 de autobuze Otokar, achiziţionate de Primăria Capitalei şi predate STB SA, vor ieşi în trasee începând cu data de 1 decembrie. Până la sfârşitul anului vor veni încă 70. Noile autobuze sunt dotate cu aer condiţionat, cu sistem de taxare inteligent, sunt accesibilizate pentru toate categoriile de pasageri şi beneficiază de supraveghere video atât in interior, cât şi în exterior, vor avea internet şi prize USB pentru încărcarea telefoanelor.”, a spus Firea.

Cele 30 de autobuze Otokar vor asigura serviciul de transport pe liniile 302 (cu autobuze de 10 metri lungime), 336 si 601 (cu autobuze de 12 metri lungime), precum şi pe liniile 780 şi 783, care fac legătura cu Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” (cu autobuze articulate, cu lungime de 18 metri).

Ulterior, pe măsura ce noile autobuze vor fi recepţionate, acestea vor fi introduse în circulaţie, conform graficului, pe liniile din zona centrală. Astfel, până la sfarşitul acestui an, noile autobuze de culoare turcoaz vor mai fi văzute şi pe liniile 124, 137, 261, 682 şi 781.

Citește și: #Teleormanleaks. Rise Project publică noi informații și poze găsite în valiză, despre Brazilia

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele