Autorităţile cer carantinarea oraşelor Petroşani, Brad şi Simeria

0

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a decis, luni să propună crantinarea localităţilor Petroşani, Brad şi Simeria, unde in idenţa cumulată a cazurilor de cronavrus depăşeşte 6 la mie.

 

”Prefectul judeţului Hunedoara, Călin Petru Marian, a convocat astăzi Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru a analiza propunerea autorităţilor sanitare judeţene şi naţionale referitoare la luarea măsurii de carantinare a localităţilor Petroşani, Brad şi Simeria. În aceste oraşe, incidenţa cazurilor confirmate cu infecţie SARS COV 2 în ultimele 14 zile depăşeşte 6/1000 locuitori iar analizele de risc epidemiologic, efectuate de specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, transmisă Institutului Naţional de Sănătate Publică, arată că se impune măsura carantinării”, a transmis, luni, Prefectura Hunedoara.

Sursa citată a precizat că hotărârile CJSU au fost votate în unanimitate.

”S-a decis solicitarea Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei emiterea Ordinului Comandantului Acţiunii pentru instituirea măsurii de carantinare zonală, începând cu data de 23.03.2021, ora 08.00, pentru localităţile Brad ( Hot. 42/22.03.2021), Petroşani (Hot. 43/22.03.2021) şi Simeria (Hot. 44/22.03.2021)”, a mai transmis Prefectura Hunedoara.

Prefectul Capitalei a luat în vizor cluburile care nu respectă regulile

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele