Prefectul Capitalei a luat în vizor cluburile care nu respectă regulile

1
- Reclama -

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, afirmă că unele cluburi şi restaurate din Bucureşti nu respectă măsurile impuse în scenariul roşu şi funcţionează, luând clientela celor care respectă legislaţia.

 

”Aceste cluburi sau restaurante preferă să plătească amenda care este destul de mică, în comparaţie cu veniturile pe care le fac”, afirmă Alin Stoica, precizând că posibilitatea de a suspenda activitatea operatorilor care nu respectă legislaţia ar veni foarte mult în sprijinul autorităţilor.

”Aceste cluburi sau restaurante preferă să plătească amenda care este destul de mică, în comparaţie cu veniturile pe care le fac. (…) Plătesc amenda şi funcţionează în continuare pentru că produc suficiente venituri”, a declarat, luni, la Digi Fm, prefectul Capitalei, precizând că ”fenomenul nu poate fi stopat”.

Prefectul a afirmat că ar ajuta posibilitatea de a suspenda activitatea operatorilor care nu respectă legislaţia.

- Reclama -

”Noi nu avem deocamdată posibilitatea legală de a interzice acestor cluburi să funcţionze după ce le găsim de 2-3 ori nerespectând legea (…) În acest sens înţeleg că există demersuri legislative. Lucrul ăsta ne-ar ajuta foarte mult pentru că nu am mai fi obligaţi să ne uităm la toată plaja, la toată industria, ci ne-am uita doar la cei care nu respectă şi am elimina şi partea asta de concurenţă neloială. Cei care nu respectă iau clientela celorlalţi. NU ar trebui să-i pedepsim pe toţi, ci doar pe cei care nu se conformează”, a mai declarat prefectul.

Carnea va fi mai scumpă înainte de Paște

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele