Bădălău aproape de șefia Curții de Conturi

Bădălău: Să vină diaspora / Că noi ne p… pe ea

0
- Reclama -

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat luni într-o conferință de presă că îl susține și îl va vota pe Niculae Bădălău pentru șefia Curții de Conturi.

 

Dacă cineva nu a înteles, ăsta este unul dintre motivele pentru care #rezist sau oamenii raționali numesc PSD “Ciuma Roșie”.

Comentatorii din jurul PSD spun că acesta este singurul mod în care Ciolacu poate primi sprijinul lui Bădălău pentru a-și asigura șefia PSD!

”Eu îl voi susține pe dl Bădălău ca parlamentar. E dreptul meu să îl susțin și e dreptul lui de a se înscrie în competiție”, a spus Ciolacu, întrebat ce îl recomandă pentru această funcție pe senatorul PSD de Giurgiu, fost condamnat de drept comun în timpul comunismului și de profesie inginer.

- Reclama -

Bădălău îi jignește, din nou, pe românii din diaspora: „Fetele alea de le duc ăștia”

G4Media.ro a scris săptămâna trecută că Bădălău e favorit pentru funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi.

Niculae Bădălău, unul dintre cei mai influenți baroni locali din PSD și fost om de încredere al lui Liviu Dragnea, a făcut în noiembrie 2019, după alegerile prezidențiale, o declarație jignitoare la adresa diasporei, spunând că vreo 700 de mii de români din străinătate se află acolo legal, restul până la 3-5 milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

„Ei au 700.000 de oameni, avem care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia, eu știu”, a afirmat Niculae Bădălău.

În august 2018, Niculae Bădălău apărea într-o filmare de la o petrecere alături de un lăutar care îi dedică o melodie cu versuri jignitoare la adresa românilor plecați la muncă în străinătate: ”Să vină diaspora / Că noi ne p… pe ea”.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele