Bădulescu: „Nicușor Dan și-a pus bodyguard-ul pe mine. Voi depune plângere penală pentru amenințare”

0

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a explicat  ce s-a întâmplat în timpul conferinței de presă organizate de Nicusor Dan, canidatul PNL și USR la Primăria Capitalei, în Prelungirea Ghencea. „M-am pus la dispoziția partenerului de dialog care aducea în discuție anumite acuzații vis-a-vis de modul în care am gestionat anumite probleme”, a spus Aurelian Bădulescu.

 

„Domnul Nicușor Dan a anunțat ieri că va susține o conferință de presă în care va face bilanțul unei administrații. Administrația Municipiului București este formată din Primărie și Consiliu General. Am considerat că trebuie să merg acolo pentru a răspunde solicitărilor presei care ieri m-a anunțat că acesta are o serie de chestiuni pe care vrea să le lămurească vis-a-vis de rezultatele bune sau slabe, din punctul dumnealui de vedere, față de activitatea administrației publice locale.

Atâta timp cât este într-un spațiu public nu există nicio interdicție de participare a unei persoane la o astfel de acțiune. M-am pus la dispoziția partenerului de dialog care aducea în discuție anumite acuzații vis-a-vis de modul în care am gestionat anumite probleme care din punctul dumnealui de vedere nu au rămas rezolvate, motiv pentru care m-am prezentat acolo cu aceste răspunsuri. (…)

Poate că acesta este Nicușor Dan care a înțeles să mă împingă, și-a pus bodyguard-ul pe mine, care m-a și amenințat spunându-mi că îmi taie beregata dacă nu-mi văd de treabă, motiv pentru care voi depune plângere penală pentru amenințare.

Atâta timp cât consideri că ai o astfel de ieșire într-un spațiu public, trebuie să te comporți față de mine civilizat și să nu mă ameninți. M-am dus acolo doar să mă pun la dispoziție cu argumente pentru a arată cetățenilor că Nicușor Dan minte cu nerușinare. Cetățenii municipiului București trebuie să știe ce s-a făcut pentru ei, cu ce eforturi și cine a fost implicat în aceste activități, nu să-l las pe dumnealui să mintă. Ați văzut că în față argumentelor nu știe să aducă contraargumente”, a declarat viceprimarul Capitalei.

O conferință de presă cu scandal a avut loc vineri dimineață în Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan, candidatul USR-PNL, a vrut să prezinte „nerealizările” Gabrielei Firea în cei 4 ani de mandat, dar la fața locului a ajuns viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, cu un dulap și nu l-a lăsat pe acesta să vorbească. La nu moment dat spiritele s-au încins și cei doi s-au îmbrâncit.

Citește și: Barna: Nu o să-l opriți pe Nicușor. Administrația de troli a Bucureștiului a arătat că e o adunătură de huligani

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele