Barna: Nu o să-l opriți pe Nicușor. Administrația de troli a Bucureștiului a arătat că e o adunătură de huligani

0

Președintele USR, Dan Barna, a comentat recentul scandal de la conferința care a avut loc în Prelungirea Ghencea din București, când candidatul la Primărie Nicușor Dan a fost bruiat de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. „Nu o să îl opriți pe Nicușor. Nu o să îi opriți pe bucureșteni”, a spus Barna.

 

„Administrația de troli a Bucureștiului a arătat că e o adunătură de huligani care a confiscat acest oraș și care trebuie îndepărtată cât mai repede”, a comentat președintele USR..

Nicușor Dan, candidat la Primărie susținut de PNL și USR, nu a fost lăsat să vorbească de viceprimarul Bădulescu, în timp ce susținea o conferință de presă în zona Prelungirea Ghencea din București, în care era prezentat bilanțul de mandat al actualului primar, Gabriela Firea.

 

Aurelian Bădulescu a sosit la fața locului cu un dulap. Nicușor Dan a luat dulapul și l-a trântit într-un tufiș.

 

„Viceprimarul Aurelian Bădulescu a intervenit în dimineața asta brutal într-o conferință de presă a candidatului USR la Primăria Capitalei. E un eveniment fără precedent, prin violența și stupiditatea lui. A încercat să îl oprească, dar nu a reușit”, a spus Dan Barna, într-o postare publicată pe Facebook.

„Ați încercat să îl opriți pe Nicușor Dan, doamna Firea. O să vă oprească el pe dumneavoastră. Și o să plecați, cu Bădulescu de mână, acolo unde vă e locul. Știți dumneavoastră unde. Vă promit!”, a spus Barna.

Citește și:Barna: USR nu va vota Strategia Națională de Apărare în forma în care corupția devine un fenomen secundar

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele