Băiețelul de patru ani, căutat de toată Ucraina, a fost găsit mort

1
Sașa și mama lui
Sașa și mama lui

Sașa, copilul care fugise de război din Visgorog, regiunea Kiev, împreună cu bunica sa, cu barca, peste râul Nipru, dar a căzut din ambarcațiune, deoarece fusese vizată de un raid al trupelor ruse.

Căutat de toată țara, în speranța că s-a salvat, Sașa a fost găsit mort, anunțul plin de durere a fost făcut de mama băiețelului.

După aproape o lună, trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit. „Le mulțumesc tuturor celor care au crezut că trăiește, care ne-au ajutat în operațiunule căutare, le mulțumesc tuturor pentru rugăciunile și credința voastră, pentru sprijin. Din păcate, Sașa, îngerașul nostru, este deja în rai! Astăzi sufletul lui și-a găsit liniștea ”, a mama băiețelului, Ana Iahno, pe Instragram.

Sașa, băiețelul căutat de toată Ucraina
Postarea în care mama lui Sașa anunță moartea băiețelului

S-a raportat anterior că Sașa avea o rană de glonț, dar această informație nu a fost confirmată. Copilul a pierit înecat.

Pe 10 martie, Sașa, bunica lui și alte 6 persoane au încercat să treacă râul Nipru cu barca. Visgorodul era bombardat, iar localnicii au încercat să evacuzeze copiii, femeile și bâtrânii spre satul Rovjîi. Ambarcațiunea s-a răsturnat, iar băiatul, care purta vestă de salvare, a dispărut.

Salvatorii au găsit ulterior cadavrul bunicii, dar despre băiat nu se știa nimic, așa că familia a continuat, disperată, căutările. Părinții au sperat că Sașa să supraviețuiască pentru că purta vestă de salvare.

Citește și: 3.500 de civili, victime ale războiului din Ucraina

 

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele