Bâlbe PSD-iste. Liderii partidului se contrazic pe remanierea guvernamentală

0

„Unul hăis și altul cea” – se întâmplă la PSD.

Niculae Bădălău, președinte executiv PSD şi senator de Giurgiu, a declarat luni că se va produce o schimbare la Ministerul Sănătății până în luna februarie 2018. Acesta dă ca sigură remanierea guvernamentală la Ministerul Sănătății, venind chiar și cu un nume din fieful său electoral pentru funcția de ministru, în persoana Elenei Dinu, deputat PSD de Giurgiu, fostă şefă a Spitalului Judeţen Giurgiu.

Citiți și „Întărâtă-i, drace„: Cătălin Ivan -europarlamentar PSD – îl dă în judecată pe Liviu Dragnea

„Cred că până în februarie o să o vedeți pe doamna Elena Dinu la Ministerul Sănătății. Pentru anul viitor, pe primul loc să știți că va fi pentru noi Sănătatea”, a anunţat Bădălău, potrivit Digi24.ro.

Elena Dinu, la care face referire Bădălău, este deputat PSD și a fost managerul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu și al Spitalul Județean de Urgență Călărași, dar și al Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu.

Premierul Mihai Tudose a negat însă posibilitatea unei remanieri. Întrebat luni de jurnalişti, Mihai Tudose a spus că nici nu se pune problema.

“Nu vorbim acum de remanieri”, a declarat Mihai Tudose.

Aceeaşi reacţie a avut-o Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii. Întrebată de jurnaliști cum comentează zvonul despre o posibilă remaniere guvernamentală a Cabinetului Tudose, la începutul anului viitor, Lia Olguţa Vasilescu a spus că e o glumă proastă.

”Iar începem cu glumele astea proaste? La fiecare început de lună discutăm despre chestiunea asta”, a răspuns Olguța Vasilescu râzând.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele