Bărbatul cu cea mai lungă limbă din lume a doborât un nou record. Ce a făcut de data aceasta pentru a primi premiul de la Guiness World Records

0
- Reclama -

Bărbatul cu cea mai lungă limbă din lume a doborât un nou recordNick Stoeber a primit și anul acesta titlul pentru bărbatul cu cea mai lungă limbă din lume. Pentru a intra și anul acesta în Cartea Recordurilor, Nick Stoeber a făcut un lucru ieșit din comun. Este icredibil la ce și-a folosit acest mușchi pentru a impresiona.

Bărbatul cu cea mai lungă limbă din lume a jucat Jenga cu limba pentru a intra din nou în Cartea Recordurilor

Omul cu cea mai lungă limbă din lume a doborât un record mondial după ce a jucat Jenga cu limba. Nick Stoeberl, din California, America, deține deja recordul mondial Guinness pentru cea mai lungă limbă din lume (masculin), dar acum a revendicat titlul pentru „cel mai rapid timp pentru a elimina cinci blocuri Jenga cu limba”.

El a depășit provocarea în 55,526 secunde, depășind recordul anterior cu aproximativ 4,5 secunde.

Câinele cu cea mai lungă limbă din lume

„Lungimea medie a limbii este puțin peste trei inci; 7,9 cm (3,11 in) pentru femei și 8,5 cm (3,34 in) pentru bărbați. A mea este de 10,1 cm (3,97 in)”, a spus Nick, potrivit Mirror.

- Reclama -

El a mai dezvăluit că atunci când nu folosește limba pentru a doborî noi recorduri mondiale, se folosește de această parte a corpului pentru alte activități. Una dintre ele este aceea de a-și curăța fața atunci când mănâncă și se murdărește cu mâncare sau pentru a picta.„Dacă îmi murdăresc fața în timp ce mănânc, pot să ling acea mâncarea. Este ecologic, nu sunt necesare șervețele”, a declarat bărbatul.

Nick Stoeberl deține recordul mondial din 2012, când l-a detronat pe britanicul Stephen Taylor, care are o limbă de 9,8 centimetri.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele