Barna: raportările diferite, o problemă reală, dar una tehnică

0
barna usr nicusor
- Reclama -

Vicepremierul Dan Barna a declarat, referitor la raportările diferite din sistemul medical ale morţilor de COVID-19 că este vorba de o problemă reală, dar că ea este una tehnică, nu vreun „complot” al cuiva.

 

„Este o chestiune tehnică, colega mea (ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă – n.r.) a răspuns foarte clar cum s-au generat acele cifre. Dincolo de asta, eu refuz să-mi imaginez vreun complot, pentru care nu există nicio dovadă, nicio referinţă şi niciun argument”, a spus Dan Barna la B1TV.

Barna a adăugat că pentru problema respectivă se caută soluţii pe viitor.

PSD a protestat în fața biroului lui Ludovic Orban pe tema raportărilor din pandemie

„Eu nu zic că această chestiune de metodologie este un detaliu nesemnificativ. Nici pe de parte. Este o problemă reală, este o problemă care a fost semnalată şi de fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este o problemă care a fost apoi continuată, analizată şi avem raportul comisiei respective în mandatul doamnei Mihăilă şi, evident, tot acest demers are ca scop corectarea acestor erori metodologice care există. Au fost reale, nu spun că nu s-a întâmplat nimic, nici pe departe. E o problemă reală, căutăm o soluţie la ea, astfel încât să nu mai apară genul acesta de discrepanţe în raportările medicale”, a precizat vicepremierul.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele