Barna: “România este o naţiune europeană, o naţiune tolerantă şi modernă, care a refuzat să facă paşi înapoi”

0

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, duminică seară, după închiderea votării, că, potrivit estimărilor USR, prezenţa la urne a fost de 19,5%, ceea ce înseamnă că referendumul nu poate fi validat. Dan Barna a subliniat că România este o naţiune europeană, o naţiune tolerantă şi modernă, care a refuzat să facă paşi înapoi.

Dan Barna a precizat că „România de luni va fi exact la fel ca România de vineri, România secolului 21, cu tot felul de români”. El a subliniat că „USR a fost singurul partid care şi-a asumat să ducă mesajul românilor şi să-l transmită explicit, acela că vorbim de un demers inutil, care nu schimbă nimic pentru nimeni, care nu rezolvă nimic din dramele şi nevoile românilor”.

Dincolo de incercările PSD-ALDE de a promova o guvernare prin frică şi minciună, România este o naţiune europeană, o naţiune tolerantă şi modernă, care a refuzat să facă paşi înapoi”, a declarat liderul USR.

Cele 18.662 de secţii de votare organizate în ţară s-au închis duminică, la ora 21.00, în cea de a doua zi a referendumului de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei. Potrivit numărătorii paralele a USR, prezența la vot la referendumul din 6-7 octombrie a fost de 19.5%.

Citește și Estimare USR: prezența la vot a fost de 19,5 la sută

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele