Băsescu reacționează după ce Toader a cerut revocarea lui Augustin Lazăr: “Este ultimul moment când opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură”

0

Traian Băsescu reacţionează la decizia ministrului Justiţiei de a demara procedura de revocare a procurorului general. Fostul preşedinte face apel la opoziţie să depună moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

“Opoziţia trebuie să încerce acum !

Opoziţia trebuie să înţeleagă un lucru elementar : fie că vorbim despre economie, despre justiţie, despre reprezentare la nivel UE, despre viaţa de zi cu zi a românilor, majoritatea PSD – ALDE scufundă ţara în mod accelerat.

Este ultimul moment când opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură, cu ceva şanse de reuşită, pentru îndedpărtarea de la putere a guvernului marionetă Dăncilă. Altfel, opoziţia este părtaşă la distrugerea României de către această adunătură de ticăloşi ai politicii autohtone.

Opoziţia trebuie să aibe conştiinţa împăcată că a încercat.

PS – Ştiu că sunt mulţi „filosofi” care spun că n-ar fi momentul. Probabil, după ei, momentul potrivit este la Crăciun”, scrie Băsescu pe Facebook.

Citește și USR:Toader și-a salvat postul de ministru, și-a îndeplinit misiunea, a reușit să schimbe toți procurorii șefi, mai puțin pe cel de la Inspecția Judiciară

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele