Băsescu știe că nu are nico șansă la Primăria Capitalei

0

Băsescu a înțeles că nu are nicio șansă la fotoliul de Primar al Bucureștiului. Fostul Președinte ”depune armele” înainte de alegerile pentru Primăria Capitalei. Traian Băsescu a afirmat că el vrea să câştige doar respect, chiar dacă știe că va pierde confruntarea.

 

„Foarte mulţi m-au întrebat asta. Nu e un risc, ştiu care e rezultatul alegerilor, îl intuiesc, pentru că nu mai am şansa votului pe om din 2000. Acum bucureştenii vor mai multă politică, e polarizare pe votul politic. Deci şansele mele sunt minime”, a spus Băsescu.

Fostul președinte este creditat cu a treia șansă pentru București după Nicușor Dan și Gabriela Firea într-un sondaj de opinie, comandat de PNL.

Nicușor Dan este cotat cu sprijinul a 33% dintre bucureșteni,

Gabriela Firea, ar obține 30,5% din sufragii.

Fostul președinte Traian Băsescu este cotat cu 9% din intențiile de vot.

Orban se declară un susținător al dezvoltării Bursei

În timp ce 18,5% dintre bucureșteni sunt încă nehotărâți. Alți 9% ar urma să voteze cu alți candidați.

68% dintre bucureșteni cred, de asemenea, că rezultatul alegerilor pentru Primări Muncipiului București va fi unul strâns, în timp ce 31% sunt de părere că va fi o diferență semnificativă între câștigător și locul 2. De asemenea, 54% dintre bucureșteni nu cred că Gabriela Firea mai merită un mandat, prin comparație cu 35% care sunt mulțumiți de activitatea sa.

Sondajul a avut 840 respondenți, iar marja de eroare este de 3,7%.

Purificator de aer anti-covid la cel mai bun preț

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele