Baza Wizz Air din Cluj-Napoca crește la 7 aeronave

0
- Reclama -

Wizz Air aduce cea de-a 7-a aeronavă Airbus A320 la baza sa din Cluj-Napoca și lansează o rută nouă spre Lyon, Franța.

Airbusul A320 alocat este cel de-al patrulea avion care urmează să fie adăugat bazelor Wizz Air din România în acest an (la începutul acestui an, noi aeronave s-au alăturat bazelor WIZZ la București, Sibiu și Iași).

Această extindere rapidă a operațiunilor Wizz Air aduce o creștere de 11% de la an la an, cu aproape 9 milioane de locuri la vânzare disponibile în acest an.

CEA MAI NOUĂ RUTĂ WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA

Destinația

- Reclama -

Zilele de operare

Începe din

Prețuri începând de la*

Lyon

marți, sâmbătă

20 noiembrie

109 ron

 

Cu cea de-a cincea rută nouă din Cluj-Napoca, WIZZ oferă acum 35 de zboruri către Europa si dincolo de ea, în timp ce întreaga rețea românească este reprezentată de 139 de rute low-cost WIZZ către 20 de țări, de pe cele zece aeroporturi din România, oferind acces pentru toate tipurile de călători din întreaga Europă. Pasagerii WIZZ au la dispoziție două zboruri săptămânale pentru a vizita Lyon.

Cea mai nouă destinație, Lyon, este un amestec de cultură, gastronomie și atmosfera romantică a Franței. Al treilea cel mai mare oraș din țară oferă atât de multe posibilități de petrecere a timpului liber: restaurante autentice, unde turiștii se pot bucura de specialitățile de mâncare deosebite ale lionezilor, pot admira arhitectura specială a clădirilor sau pot face o plimbare relaxantă pe malurile râurilor Ron sau Saône.

Popularitatea acestei rute este subliniată de cerere – primul zbor WIZZ spre Lyon a plecat de la Cluj-Napoca cu 120 de pasageri la bord.

Primul zbor din Cluj – Napoca al Wizz Air a decolat în 2007, iar de atunci compania a devenit lider pe aeroportul internațional Avram Iancu.

În primele zece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat peste 7 milioane de pasageri pe rutele sale cu prețuri reduse către și dinspre România, ceea ce reprezintă o creștere de 13% de la an la an. În întreaga țară, operațiunile Wizz Air vor sprijini în acest an peste 5.000 de locuri de muncă în industriile asociate.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 105 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 142 de destinaţii din 44 de ţări.

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele