Bazar de Cotroceni se apropie, află harta locațiilor

1

Ce faci în weekend-ul 21-22 mai? Hai la Bazar de Cotroceni?! Un super eveniment unde vei avea ocazia să pătrunzi în curțile oamenilor și să admiri sau chiar să cumperi obiecte vechi.

Fie că ești în căutare de ceva sau nu, cu siguranță vei găsi care ți-ar putea folosi și chiar dacă nu cumperi ceva, merită să petreci o după-amiază însorită în Cotroceni.

Vino sâmbătă și duminică la Bazar de Cotroceni

În 21 și 22 mai, într-un weekend cald, cartierul Cotroceni va găzdui o noua ediție a bazarului său, un eveniment comunitar cu șarm și plin de surprize.

S-au strâns 86 de curți și 62 de mici business-uri din cartierul Cotroceni, cea mai mare participare de până acum!

Care sunt locațiile deschise pentru Bazar de Cotroceni

  • Harta locațiilor (online): https://bit.ly/3sGIbKn
  • Harta locațiilor (de descărcat): https://bit.ly/3yPiISZ
  • Harta locațiilor (print): va fi disponibilă din această seară, la mai multe puncte din cartier: Kicen (Staicovici, Carol Davila), Zissou/Bocca Lupo, La Petite Bouffe și Throwback Coffee
  • Afiș (de descărcat): https://bit.ly/3sNyytt
  •   Afiș (print) – de la ora 18.30, veți putea lua câte un afiș de la Kicen – Carol Davila și să îl prindeți într-un loc vizibil la locațiile dv.

Ce este Bazar de Cotroceni

Povestea evenimentului „Bazar de Cotroceni” a luat naștere într-un stil aparte. Fondatorii sunt DINU DROG ȘI MARIA DROG-MAN care au pus la cale acest eveniment pentru prima dată după ce o prietenă din Cotroceni se muta din zonă și a decis să se debaraseze de lucrurile de care nu mai are nevoie. Așa că, cei doi au decis că ar fi cel mai bine să scoată la vânzare, la un preț mic, lucrurile care pentru ea nu mai erau importante, dar poate că pentru alți oameni ar valora o avere.

Bazarul în Cotroceni este ”un eveniment descentralizat” care nu se întâmplă pe spațiul public, iar aproape toată comunitatea este implicată. Fiecare proprietar de curte sau proprietar de mic business local își organizează ceva pentru acest eveniment.

Mai mulți vecini au creat mici standuri în fața caselor, unde au vândut dulceață, murături, chec sau limonadă făcută de copii.

“Indiferent ce vecinii decid să organizeze, expună sau să vândă, motivul pentru care Bazar de Cotroceni există este ca noi, comunitatea cartierului, cât și restul bucureștenilor, sa ne bucurăm și să celebrăm un week-end de primăvară în cel mai frumos cartier din București.” a declarat Dinu Drog.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele