Bazar de Cotroceni

0
bazar de cotroceni

Pe 19 mai, începând cu ora 11.00, Cotroceni, unul dintre cele mai vechi și mai selecte cartiere ale Bucureștului, își deschide porțile pentru a-i primi în intimitatea sa pe toți cei care vor să cunoască și să descopere poveștile cartierului, stilul arhitectonic elegant și frumusețea grădinilor frontale ale caselor.

 

Bazar de Cotroceni este un eveniment organizat de Asociația Încotroceni – Oameni, Idei, Poveşti care își propune să implice atât locuitorii din cartier cât și business-urile locale.

”Remember Little Garden Sale 2017? Anul acesta, think big! Pe 19 mai, în Bazar de Cotroceni, cotroceniştii îşi vor scoate la mezat cele mai cele minunății de vândut, donat, gustat sau admirat. Pe principiul “dacă voi nu le vreți, noi le vrem”, 30 de vecini simpatici au decis să-și deschidă pentru o zi curţile din fața casei și să le umple cu lucrușoare care le prisosesc: cărți, tablouri, haine, mobilă, mileuri, limonadă, clătite și un luuuung șir de șamd. Fără restricţii, fără taxă de participare.

Citește și: 10 (ZECE) – În anul Centenarului, un documentar despre viitorul României, disponibil online din 21 mai

În paralel, 30 de mici afaceri locale – bistrouri, ceainării, cafenele, ateliere de creaţie, galerii de artă, showroom-uri – îşi deschid porţile pentru o zi şi fiecare organizează concerte, DJ set, workshop-uri pentru copii, brunch-uri, degustari de vin, expoziţii, tururi.

În plus, vor fi organizate concerte de jazz în Parcul Romniceanu, târg de vinyl-uri, bingo arhitectural, paradă de maşini şi de biciclete retro.

Este o ocazie de promovare a valorilor comunităţii, de implicare în viaţa socială şi de stabilire a unor relaţii cu potenţialii clienţi din proximitate”, Dinu Drog, membru al Asociației Încotroceni – Oameni, Idei, Poveşti.

Bazar de Cotroceni este eveniment conex al Romanian Design Week.

Harta care cuprinde atât curțile/grădinile participante, cât și business-urile locale:

Bazar de Cotroceni

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele