BCR va acorda credite în valoare de 1,3 miliarde lei

0

Banca Comercială Română (BCR) va acorda credite de peste 1,3 miliarde de lei, ca urmare a plafonului de 600 milioane de lei primit în cadrul ediţiei de anul acesta a programului Prima Casă, potrivit unui comunicat al băncii.

BCR oferă o dobândă de 2% + IRCC, avans de minimum 5% şi comision 0 pentru analiza dosarului.

Creditele Prima Casă BCR se acordă în limita plafonului disponibil alocat pentru acest program. Suma maximă care poate fi obţinută poate ajunge la 66.500 de euro, iar termenul maxim de acordare este de 30 de ani.

Din plafonul total de 2 miliarde de lei acordat de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) pentru cele 14 bănci intrate anul acesta în program, 600 milioane de lei au revenit BCR. Fondurile alocate BCR reprezintă 30% din totalul garanţiilor puse la dispoziţie de Guvernul României pentru acest program.

Pentru un credit de 210.000 de lei, pe 30 de ani, rata lunară va fi de 1.047 lei (nu include comisionul de gestiune datorat FNGCIMM), valoarea totală plătibilă: 384.583 lei şi DAE 4,66%.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

Citește și: Primul vaccin experimental împotriva coronavirusului va fi testat pe oameni în aprilie, în Statele Unite

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele