Ben Affleck și Michael Keaton se vor întâlni ca Batman în același film

0

Ben Affleck îș va juca din nou pe Batman într-un film al DC Comics a cărui acţiune are loc în universuri paralele, informează The Independent vineri.

 

Affleck, care părea că a renunțat la acest rol, va juca alături de precedentul interpret al lui Batman, actorul Michael Keaton, în ”The Flash”, în care Ezra Miller îşi va relua rolul din ”Justice League”.

Regizat de Andy Muschietti (”It”), filmul va fi o adaptare a seriei de benzi desenate ”Flashpoint” din 2011 în care Barry Allen (Flash) ajunge în mai multe dimensiuni, cu eroi Batman diferiţi.

“Batman al lui Affleck are o contribuţie foarte importantă la impactul emoţional al filmului”, a declarat Muschietti pentru Vanity Fair. ”Interacţiunea şi relaţia dintre Barry şi Wayne interpretat de Affleck vor aduce un nivel emoţional pe care nu l-am mai văzut până acum. Este filmul lui Barry, este povestea lui Barry, dar personajele lor sunt mai înrudite decât credem”, a mai spus el. ”Mă bucur să colaborez cu cineva care s-a aflat de ambele părţi ale camerei. El înţelege”, a adăugat regizorul.

MINI-SUV-ul perfect pentru shopping

Revenirea lui Affleck în rolul Batman constituie o surpriză deoarece se credea că acesta a renunțat la acest personaj și la franciză.

Actorul de Oscar a declarat pentru The New York Times, la începutul acestui an, că s-a retras dintr-un proiect solo cu Batman din cauza presiunii exercitate asupra sănătăţii sale. El acceptase iniţial să scrie, să regizeze şi să joace în propriul său film Batman.

În septembrie vor fi reluate la Londra filmările la un film Batman solo, regizat de Matt Reeves şi care îl are pe Robert Pattinson în rolul protagonistului. Producţia a fost amânată la începutul acestui an pe fondul pandemiei coronavirus.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele