Bilete de la 15 euro cu ocazia primelor zboruri Ryanair din Cluj

0

Ryanair a efectuat primele sale zboruri din Cluj, cel de-al treilea aeroport românesc de pe care operează, prin lansarea noului serviciu către Londra Southend, parte a programului Vara 2019, care va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, și care va livra peste 50.000 de clienți pentru Aeroportul Cluj în acest an.

Pentru a sărbători, Ryanair a lansat o vânzare promoțională cu tarife de la doar 14.99€, pentru călătorii în aprilie și mai, care sunt disponibile doar pe Ryanair.com și care trebuie rezervate până la miezul nopții, vineri, 5 aprilie.

“Ryanair este încântată să lanseze prima sa rută din Cluj către Londra Southend, care va fi operată cu o frecvență de trei zboruri săptămânale și e parte a programului Vara 2019. Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri de la doar 14.99€, pentru călătorii în aprilie și mai, disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, vineri, 5 aprilie”, a declarat Denis Barabas, Ryanair.

Ryanair s-a extins puternic în România în anul 2016, nu doar prin lansarea de noi zboruri către Europa, ci și prin introducerea de curse interne. Ryaniar operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv București și Craiova. Pe piață locală, Ryanair concurează cu Wizz Air și Blue Air.

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, operează peste 700 de rute și zboară către 200 de destinații în Europa și Africa (Maroc), cu prețuri de la câțiva euro atât pe rute interne, cât și pe rute externe. Compania vrea să-și extindă flota cu 50% până în 2024, urmând să ajungă să transporte 200 de milioane de pasageri.

Image by fak1911 on Pixabay

Cititi si Ryanair Sun va fi redenumit în Buzz din toamna 2019

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele