UPDATE: Bogdan Huțucă vede manipulare în interceptările DNA care îl vizează alături de alți lideri PNL

0
Bogdan Huțucă, PNL

Dezmințirile se în lanț, cei invocați în discuții nu par să fi știut de aceste afaceri, deși PNL-iștii prezenți la ministrul Drulă în birou erau ”tare” siguri pe ei.

 

”Am aflat despre aceste chestiuni din presă. Nu am discutat niciodată despre aceste lucruri cu nimeni, iar aici sunt incluse persoanele care apar în stenograme. Nu aveam nici cum să intervin şi nici să discut despre situaţia directorului ARSVOM din simplul motiv că nu îl cunosc şi nu m-am întâlnit cu el niciodată. Mai mult, nu cunosc pe nimeni din acea instituţie şi nu am interacţionat vreodată cu nici o persoana de acolo”, a declarat Bogdan Huţucă.

ŞTIREA INIŢIALĂ – ”Aş vrea să te rog frumos să îmi prelungeşti mandatele celor doi directori…, sunt luna asta amândouă şi la AFDJ şi la APDM şi principalul lucru, ţi-o spun din tot sufletul, pentru mine este raţionamentul politic, că eu am alegeri interne în partid şi nu mi-ar conveni să…, adică nu zic că aş pierde alegerile la Galaţi, dar nici un aş avea o situaţie foarte confortabilă dacă mi-aş pierde oamenii de acolo”, afirmă senatorul Stângă.

Știre inițială

Bogdan Huțucă, șeful PNL Constanța, pare că nu are legătură cu afirmațiile lui Iulian Dumitrescu din stenograme DNA în care membrii marcanți ai PNL îi cer ministrului Drulă să le țină în funcții apropiații.

 

Vezi aici Penalii din PNL au făcut presiuni pe Drulă. Ministrul USR a rezistat. Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, printre ”înregistrați”

PNL-istul Bogdan Huțucă a scris pe Facebook că e vorba de ”manipulare” și ”fină” în aceste interceptări, apoi a oferit un link către G4Media care i-a dedicat un articol cu viziunea sa față de interceptări.

”Reactia mea fermă la o tentativa fină de manipulare: nu am avut și nu am nici un fel de legătură cu acest caz, așa cum lasă să se înțeleagă anumite formulări din presă. Sunt omul care spune lucrurilor pe nume, direct, fără interpreți sau intermediari. Nu îl cunosc pe directorul ANSVROM și nici pe altcineva din această instituție. Subiectul nu are nici o legătură cu activitatea mea, atât de parlamentar, cât și de președinte PNL Constanța. Dacă aș avea ceva să-i comunic ministrului Drulă, aș face acest lucru direct, onest și în interesul constănțenilor.”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele