Acasă Sport Bogdan Planic refuză contractul cu FCSB și poate pleca gratis

Bogdan Planic refuză contractul cu FCSB și poate pleca gratis

0

 Becali s-a trezit prea târziu să negocieze cu fundașul sârb Bogdan Planic, care va intra în curând în ultimele șase luni din acordul cu FCSB. „E deja coadă pentru semnătura lui Planici și din ianuarie putem semna cu oricare club”, anunță impresarul stoperului, Zvonko Milojkovici. 

 

Neglijența lui Becali îl face să piardă gratis un fundaș dintre cei mai buni din campionat. Bogdan Planic, pe care Mihai Stoica îl propunea și în naționala Serbiei, va avea de la 1 ianuarie dreptul să semneze cu oricare club interesat de serviciile sale.

FCSB nu s-ar alege cu niciun ban și fotbalistul s-ar prezenta la noua formație de la 1 iulie, după expirarea acordului cu românii.

„Nu ne-a oferit nimic”

Gigi a anunțat ieri că va rezolva în două zile situația apărătorului, „mâine sau poimâine vom semna prelungirea cu Planic”, numai că planul lui nu se potrivește cu al jucătorului și al agentului acestuia.

Zvonko Milojkovici, impresarul reprezentant al stoperului, explică de ce sunt minuscule șansele ca jucătorul lui să semneze un acord nou cu FCSB:

„Nici nu există vreo ofertă de prelungire în momentul ăsta. Am citit și eu declarația lui Gigi, dar e singurul semn că și-ar dori să negociem un nou contract, vreo propunere clară nu ne-a făcut nimeni! Am văzut că Becali a spus și că exclude să-i achite lui Planici vreo sumă ca bonus la semnătură, «Dacă cere bani, sănătate!». Atunci, spun și eu la fel, «Sănătate și cum o vrea Dumnezeu!»” .

Planic a fost ofertat în vară din străinătate, FCSB a refuzat ofertele, dar nici nu s-a asigurat că-l va avea pe un termen mai lung, așa că riscă acum să piardă gratis un fotbalist pe care transfermarkt îl evaluează la 2,3 milioane de euro! Și riscul e foarte mare, e aproape clar că sârbul nu va mai continua în România.

Citește și: Gigi Becali anunță că va prelungi contractele a 4 jucători importanți

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele