Brad Pitt are o nouă iubită. Cine este tânăra de 29 de ani, urmărită de sute de mii de oameni pe Instagram. Cum au fost văzuți împreună la Paris

0

La 6 ani de la divorțul de Angelina Jolie, Brad Pitt a găsit puterea să iubească din nou. Actorul se întâlnește cu o tânără superbă din Europa de Est. Relația cu fotomodelul nu este, însă, una serioasă.

Brad Pitt și-a refăcut viața după divorțul controversat de Angelina Jolie, în urma căruia imaginea lui a fost târâtă în public. Actorul pare că a găsit din nou calea spre iubire, iar tânăra care i-a furat inima este extrem de frumoasă.

Brad Pitt se iubește cu un fotomodel polonez, pe nume Nicole Poturalski

Potrivit publicației People din Statele Unite ale Americii, oamenii au aflat cu cine se iubește în prezent actorul în vârstă de 58 de ani. Sursa mai precizează că relația lui Brad Pitt cu fotomodelul polonez nu este serioasă, ci este vorba mai mult despre o idilă.

Cine este noua iubită a lui Brad Pitt

La șase ani de la divorț, Brad Pitt s-a reorientat către o femeie originară din Polonia. Este vorba despre o tânără de 29 de ani pe nume Nicole Poturalski.

Aceasta este foarte cunoscută în țara sa, fiind un model de succes. Tânăra este urmărită de peste 200.000 de oameni pe contul de Instagram, potrivit fanatik.ro.

Cine este noua iubită a lui Brad Pitt

Nicole este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează poze în ipostaze provocatoare, se pare că Brad Pitt nu este deranjat deloc de acest lucru.

Actorul și focoasa lui iubită au fost surprinși recent împreună la Paris.

Brad Pitt a suferit după divorțul de Angelina Jolie

Brad Pitt a suferit în urma divorțului de Angelina Jolie, chiar el a declarat că viciile au fost cele care au avut un cuvânt serios de spus în ceea ce privește căsnicia sa. Dependența de alcool i-a influențat negativ viața de familie.

„Nu-mi amintesc să fi avut o singură zi după ce am terminat facultatea în care să nu fi băut alcool sau să nu fi fumat o ţigară cu marijuana. Sunt cu adevărat fericit că am renunţat la aceste lucruri. Am renunțat la toate, cu excepţia alcoolului, atunci când mi-am întemeiat o familie. Însă asta nu m-a ajutat să evit ce s-a intamplat în toamna anului trecut. Consumam prea mult alcool”, a spus Brad Pitt, făcând referire la momentul în care Angelina a înaintat actele de divorţ, potrivit wowbiz.ro.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele