Bridgestone prezintă Enliten, o nouă tehnologie de anvelope „ușoare”

0

Bridgestone a anunțat lansarea unei noi tehnologii de anvelope „ușoare”, Enliten, datorită căreia se obține o reducere fără precedent a materialelor folosite și performanță în ceea ce privește rezistența la rulare, contribuind în același timp la reducerea emisiilor de CO2 ale vehiculului, cu aceeași durată de utilizare ca o anvelopă standard originală.

Un avantaj pentru producătorii de automobile, conducătorii auto și mediu, anvelopele cu tehnologia Enliten incorporată îmbunătățesc și manevrarea și stabilitatea vehiculului, pentru o mai mare plăcere de a conduce.

Enliten este cea mai nouă soluție inovatoare de la Bridgestone pentru a îndeplini aceste obiective prin anvelope utilizate ca echipament original. Tehnologia reduce rezistența la rulare a anvelopelor, în medie, cu 20 de procente față de o anvelopă premium standard utilizată ca echipament original.

Anvelopele care incorporează tehnologia Enliten pot astfel să scadă consumul de combustibil și emisiile de CO2 provenite de la vehiculele cu combustie internă și să crească durata de viață a bateriei și autonomia autovehiculelor electrice.

Cu Enliten, anvelopele pentru automobile își reduc greutatea, în medie, cu 10 procente față de o anvelopă premium standard de vară. Astfel, se utilizează mai puține materii prime pentru fabricarea anvelopelor, contribuind în același timp la reducerea rezistenței la rulare. Enliten poate obține toate acestea fără niciun compromis în ceea ce privește durata de utilizare sau siguranța. În plus, tehnologia îmbunătățește manevrarea și stabilitatea vehiculului pentru o plăcere mai mare de a conduce.

Tehnologia combină un mix de amestecuri brevetat care permite îmbunătățirea performanței de uzură și reducerea adâncimii profilului, un strat de etanșare ranforsat și mai subțire și un nou concept de design dedicat matriței.

Bridgestone va anunța în curând parteneriate prin care tehnologia Enliten va fi utilizată pe autovehiculele vândute pe piața europeană.

Cititi si Goodyear lanseaza o noua gamă de anvelope inspirată din cursele de raliuri

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele