UPDATE: Bronul PSD Buzatu a fost reţinut de DNA / Buzatu, avere impresionantă

1
- Reclama -

Declarația de avere a acestuia arată că deține nouă terenuri forestiere și agricole, cinci locuințe, o șalupă, o rulotă, două mașini de epocă, iar anul trecut a avut venituri de aproximativ 28.000 de lei pe lună încluzând salariul de la Consiliul Județean, pensia de vârstă de la Consiliul Județean și pensia specială de parlamentar. Politicianul a avut mai multe mandate de parlamentar în mai multe legislaturi. anul trecut, Dumitru Buzatu i-a donat fiului său o casă și un teren.

Știre inițială

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost reţinut sâmbătă dimineaţa de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Iaşi.

UPDATE: Baronul PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, prins de DNA când primea șpagă 250.000€

Acesta a fost adus în jurul orei 04,00 la audieri, după ce, în prealabil, procurorii anticorupţie au făcut percheziţii la locuinţa acestuia din comuna vasluiană Ştefan cel Mare.

Preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie, când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract. Banii ar fi fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu, după ce acesta i-ar fi primit într-un restaurant.

- Reclama -
- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele