BURGERFEST a ajuns la a treia ediție. Vezi când începe!

0

BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, are loc între 19 și 21 mai, la Verde Stop, în București.

Varianta de burger home-made cu ingrediente de calitate și rețete surprinzătoare revine la BURGERFEST, într-o ediție și mai mare și mai gustoasă. BURGERFEST 2017 își îmbie publicul cu peste 50 de sortimente de burgeri, unii pregătiți după rețete tradiționale, alții surpinzători și inovativi: de la carnea de vită Black Angus, la burgeri cu carne de rață, miel sau capră, până la combinații surpinzătoare cu brânzeturi, hummus, avocado sau fructe de mare.

Numărul de restaurante participante a crescut și el semnificativ, astfel ca anul acesta BURGERFEST se laudă cu cel puțin 25 de restaurante din întreaga țară, inclusiv din orașe ca Brașov, Cluj, Târgu Mureș, Timișoara sau Râmnicu Vâlcea.

Pe lângă cele de mai sus, publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de cinci concerte, 3 DJ care se vor ocupa de ambianță și multe activități extra, dedicate celor mari, dar și celor mici. În plus, ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.

Citește și: Glicina şi bolţile cu flori curgătoare

BURGERFEST va desemna pentru al treilea an consecutiv CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalități relevante din domeniul culinar.

Competiția Cel mai bun Burger are loc din nou și la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea ca gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos si inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanții restaurantelor prezente în competiția dedicată profesioniștilor.

Înscrierile pentru această categorie pot fi făcute trimițând un e-mail la adresa burgerfest.ro@gmail.com, care să conțină date personale, o fotografie a concurentului și câteva cuvinte despre de ce cred că burgerul lor este cel mai bun.

Locurile sunt limitate la 20 persoane, iar termenul maxim de înscriere este 3 mai.

Accesul la BURGERFEST se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de

17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.

(0 vizualizari)

Burgerfest

Post-ul BURGERFEST a ajuns la a treia ediție. Vezi când începe! apare prima dată în AgroTeca.


Sursa: Agroteca

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele