Bute, inclus în Panteonul Sporturilor în Canada

0

Fostul boxer Lucian Bute, învârstă de 41 de ani, a fost inclus în Panteonul Sporturilor din Quebec, ca semn de recunoştinţă pentru că a marcat istoria provinciei canadiene, informează Radio Canada.

 

Campion mondial timp de cinci ani la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Bute a fost emoţionat înaintea ceremoniei.

„După întreaga mea carieră, să fiu inclus este ceva extraordinar. După ce am devenit campion mondial în 2007, seara asta este practic cea mai importantă pentru mine. Arată că Lucian Bute a făcut ceva pentru sportul în Quebec, pentru a face istorie. Este o onoare şi sunt foarte emoţionat”, a spus el.

Tată a doi copii de cinci şi trei ani, Bute are în vedere proiecte în lumea boxului, precum sponsorizarea unei tinere speranţe din România, de exemplu. Cu siguranţă, nimeni nu este într-o poziţie mai bună decât el pentru a arăta calea unui imigrant în ceea ce priveşte modul de integrare în societatea din Quebec, a scris sursa citată.
„Când am ajuns aici, în 2003, nici măcar nu vorbeam franceză sau engleză. M-am integrat bine, Quebecul m-a adoptat. Am putut să vând 20.000 de bilete la Centre Bell pentru fiecare luptă. Astăzi viaţa mea este aici, familia mea este cu mine, aici s-au născut copiii. Chiar sunt ca un adevărat „, a adăugat Bute.

Fiscul a declanşat procedura de recuperare a prejudiciului din dosarul Gala Bute: Bunurile Elenei Udrea din România care vor fi vândute de ANAF

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele