Bute nu mai prezintă interes pentru televiziunile autohtone

0
- Reclama -

Mâine dimineață, în jurul orei 5.30, Lucian Bute îl va întâlni pe columbianului Eleider Alvarez, într-un meci la categoria semigrea, versiunea WBC.

Lucian Bute și-a arătat dezamăgirea pe pe pagina sa de facebook  din cauza lipsei de interes a televiziunilor din țară, meciul său nefiind preluat de niciun post autohton: ”Cu profundă dezamăgire vă confirm că meciul meu nu a fost preluat de nicio televiziune din Romania. Am primit enorm de multe mesaje de la cei peste 700 de mii ce urmăriți această pagină în care sunt întrebat unde se vede meciul meu cu Alvarez pentru Centura WBC silver și am sperat până în ultima zi că am să pot anunța cine televizează in țară, dar nu a fost să fie. Vă asigur că nu prețul drepturilor a stat la baza deciziei televiziunilor de a nu transmite meciul meu. Oricum energia voastră, a românilor este cu mine și vă simt mereu aproape! Voi urca în ring în jur de 5,30 dimineața sâmbătă!”

Lucian Bute, care va împlini 37 de ani pe 28 februarie, are 32 de victorii în cariera sa (25 KO), 3 înfrângeri și un meci egal. Eleider Alvarez are 32 de ani şi este neînvins în 19 partide la profesionişti, zece dintre acestea fiind câștigate  prin KO.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele