Camioanele trec pe la Nădlac II, persoanele pe la Nădlac I

0

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a convenit cu omologul său din Ungaria, Sándor Pinter, ca punctul de trecere a frontierei comune de la Nădlac II să fie rezervat exclusiv camioanelor, în timp ce traficul de persoane să aibă loc pe la Nădlac I.

 

”Ca măsură suplimentară a fost mărit dispozitivul de ordine publică pe traseul Nădlac 1- Autostrada A1, inclusiv în localitățile Nădlac și Pecica. De asemenea, echipaje ale poliției rutiere vor însoți convoaie de maxim 10 autoturisme care vor fi preluate de la frontieră și însoțite până în județele de destinație prin preluarea escortei de fiecare inspectorat județean de poliție sau jandarmerie de pe traseu”, se arată într-un comunicat de presă al MAI.

Măsurile au intrat în vigoare din această seară de la ora 20.00 și au ca scop fluidizarea traficului de la frontiera comună.

”Totodată, a fost făcută referire la deschiderea celor trei puncte de trecere a frontierei (Urziceni, Salonta și Săcuieni) strict pentru deplasarea lucrătorilor transfrontalieri, având cetățenie română și ungară, care domiciliază în limita a 30 de kilometri de la linia de frontieră către interior. Domnul ministru al Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, și- a exprimat disponibilitatea ca, în funcție de necesitățile identificate, să poată fi deschise și punctele de la Petea și Turnu, în același scop”, a informat Ministerul de Interne.

SHARP KC-G50EUH, pentru grădinițe, săli de clasă, birouri de până la 38mp

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele