Campanie – ”Respect pentru medici. Respect pentru pacienţi”

1
- Reclama -

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) marchează Ziua Internaţională a Medicului duminică, lansând Campania de Conştientizare ”RESPECT pentru Medici. RESPECT pentru Pacienţi”.

 

Preşedintele CMMB, Cătălina Poiană, afirmă că justiţia trebuie să se pronunţe în cazul medicilor care fac greşeli sau care comit fapte reprobabile, subliniind că aceştia nu îi reprezintă nici pe ea şi nici majoritatea medicilor, dar adaugă că nu poate fi de acord nici cu situaţiile în care medicii care îşi fac datoria sunt agresaţi, precizând că CMMB va oferi consiliere juridică gratuită celor care sunt victime ale agresiunilor.

La ora 10:00, va fi organizată o conferinţă de presă la care va participa Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, iar de la ora 11.00, mai mulţi medici – reprezentanţi ai corpului medical din Bucureşti – vor transmite live, din sediul CMMB, mesaje atât în contextul Zilei Internaţionale a Medicului, cât şi al lansării Campaniei.

”Campania #RespectpentruMedici, #RespectpentruPacienţi vizează o serie de acţiuni de conştientizare şi informare cu privire la importanţa şi menirea profesiei medicale, precum şi abordarea unui comportament corect al medicilor faţă de pacienţi, dar şi al pacienţilor faţă de medici”, precizează Colegiul Medicilor Bucureşti.

- Reclama -

Drulă către Simion: Ești iepurașul lui Ciolacu

În acest context, preşedintele Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti, Cătălina Poiană a anunţat că CMMB va oferi asistenţă juridică medicilor care sunt agresaţi la locul de muncă.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele