Campionatele de fotbal din mai multe țări s-au reluat

0

Sâmbătă, s-au reluat campionatele întrerupte de pandemia de coronavirus şi în Ungaria, Cehia şi Armenia, după ce săptâmâna trecută şi în urmă cu două săptămâni s-a jucat fotbal din nou în Germania, respectiv Insulele Feroe.

În Cehia, Slova Liberec, echipa lui Alexandru Băluţă, a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-0, de FC Teplice. Băluţă a evoluat primele 56 de minute ale jocului.  Această partidă a fost o restanţă din etapa a XXIII-a. Meciurile din etapa a XXV-a a campionatului ceh de fotbal vor avea loc marţi şi miercuri.

În Ungaria, unde nu s-a mai jucat din 14 martie, liderul Ferencvaros şi-a consolidat poziţia, după victoria cu 2-1, obţinută, pe teren propriu, cu Debrecen. Şi acest meci a fost o restanţă, din prima etapă. Miercuri se mai joacă o altă restanţă, Ujpest – Ferencvaros, iar etapa curentă, a XXVI-a, va avea loc începând de vinerea viitoare.

Şi în Armenia fotbalul a revenit, disputându-se meciuri din etapa a XVIII-a, Shirak – Lori, scor 1-2, şi Piunik Erevan – Ararat-Armenia, scor 0-3.

Citește și:Două sate din Galați au intrat în carantină

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele