Canadienii îl roagă pe Bute să se retragă

0
- Reclama -

Presa canadiană, care l-a susţinut intens,  îl sfătuiește pe Lucian Bute să pună capăt  carierei, după această ultimă înfrângere suferită în fața columbianului Alvarez.

„Nu e nimeni în anturajul lui, care să-i amintească acest adevăr simplu? Că nu mai are nimic de demonstrat? În cele din urmă, îi mai rămâne un singur lucru de dovedit, că ştie să se oprească la momentul potrivit. Acest moment este acum. Nu mai are nimic de câştigat, nimic de dovedit, însă mult de pierdut. Trebuie să-i mulţumim acestui mare campion. Să sperăm că va înţelege aceste cuvinte. Mulţumim pentru tot, Lucian!”, a apărut în the13thround.com.

„A boxat în 13 meciuri de titlu mondial, a umplut arenele şi a servit drept model pentru generaţiile care vin din urmă. Ne-a făcut pe toţi să visăm prin victoriile sale, prin loviturile sale la ficat, devenite legendare, apărările de titlu mondial care păreau interminabile. (…)Sunt multe scenarii, însă în niciunul nu îl vedem pe Bute campion mondial din nou. În aceste circumstanţe, e dificil de văzut un scenariu în care Lucian Bute, dacă va continua să boxeze, să-şi mai vândă numele cât mai ofertant, un scenariu în care să nu-şi facă mai mult rău, poate chiar iremediabil”, a notat Plus.lapresse.ca.

Bute a pierdut 5 din ultimele 7 meciuri, dintre care două prin KO, încercările sale de a reveni în top fiind toate soldate cu eșecuri dureroase. Lucian Bute a fost campion mondial la categoria supermijlocie timp de 4 ani şi jumătate.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele