Românii preferă canapelele extensibile, pe colț sau cele cu recliner, iar Lem’s are soluția: reduceri de până la 50%

0

“Vreau și eu o canapea nouă, dar să fie așaa… nu știu cum!”. E normal, nimeni nu știe de la început ce canapea dorește să își cumpere până nu cutreieră magazinele de mobilă. De obicei, însă, românii au câteva preferințe-cheie: să fie o canapea extensibilă, să aibă ladă de depozitare, să fie pe colț iar, pentru cei mai pretențioși, să fie cu recliner.

Noi am cutreierat puțin magazinele de mobilă și am descoperit că la Lem’s sunt reduceri de până la 50%, până pe 5 noiembrie. Nu am mai stat pe gânduri și am căutat canapelele cele mai potrivite pentru români. Prima oprire a fost: canapelele extensibile.

Reducere de 15%- canapea extensibilă de colț cu tetiere

Ne-a atras atenția această canapea pentru că, în primul rând, este fabricată pe o structură de lemn masiv de fag. Tetierele sunt rabatabile pe 5 niveluri de înălțime. Bineînțeles, are și ladă de depozitare unde îți poți pune liniștit lenjeria de pat. Are un sistem de extensie prin tragere, silențios și rezistent. Este ideală pentru musafirii pretențioși, iar în această perioadă, prețul nu este deloc pretențios. O puteți achiziționa cu o reducere de 15%.

Reducere de 15%- canapea Moko extensibilă

Canapelele Moko extensibile sunt ideale pentru spațiile mai mici, pentru livingurile nu foarte mari unde poate, însă, să doarmă cineva confortabil câteva nopți bune. Sunt disponibile pe 2 sau 3 locuri. Sunt tot pe structură de lemn masiv de fag.

Au un cadru de oțel pliabil în 3 segmente, suport lamelar flexibil și saltea pentru protecție.

Vin cu reducere de 15% și le puteți găsi în toate magazinele Lem’s din țară.  Grăbiți-vă, însă, reducerea este valabilă doar până pe 5 noiembrie!

Reducere 45%- set canapele Noto cu recliner

Pentru cei mai pretențioși, cărora le place să își petreacă după-amiezile în tihnă, cu o carte în mână și dați pe spate (nu de carte, ci de canapea), canapelele Noto sunt răspunsul. Mai ales că până pe 5 noiembrie le puteți achiziționa cu o reducere de 45%.

Și pentru că un lucrurile bune nu vin singure, canapelele Noto vin la set. Aveți 2 variante de seturi: 2 fotolii cu recliner și o canapea 3 locuri cu 2 reclinere sau un fotoliu cu recliner, canapea de 2 locuri cu 2 reclinere și canapea de 3 locuri cu 2 reclinere

Ce mai așteptați? Faceți o vizită magazinelor Lem’s din țară și vedeți ce vi se potrivește!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele