Când începe Vocea României, sezonul 11. Ce schimbări s-au făcut în rândul juraților

0
- Reclama -

Vocea României revine la Pro TV cu un nou sezon, dar și cu schimbări în ceea ce privește componența juriului. Filmările au început în luna iulie, când au avut loc audițiile pe nevăzute. Când începe Vocea României sezonul 11 și cine va face parte din juriu în acest an. Surprize mari pentru telespectatori.

Raluca Radu, show total pe scena Vocea României. Artista din Vaslui i-a impresionat pe jurați: „Ești o voce de finală”

Juratul care revine la Vocea României

După 10 sezoane de Vocea României, show-ul este gata să aducă pe micile ecrane noi tineri talentați. Filmările pentru un nou sezon au avut loc pe parcursul verii, iar în curând, urmează ca acesta să fie difuzat la TV. La fel ca în sezonul 10, va fi o echipă de doi antrenori, care vor împărți același scaun. De data aceasta, Theo Rose nu va mai face echipă cu Smiley, cum s-a întâmplat anul trecut, ci cu un alt antrenor.

Horia Brenciu, care a făcut parte din juriu în primele sezoane, se întoarce în show. De data aceasta, el va împărți scaunul de antrenor cu Theo Rose, care s-a întors la filmări la scurt timp după ce a devenit mămică. Celelalte scaune vor fi ocupate de Smiley, Tudor Chirilă și Irina Rimes. Denis Roabeș, alias The Motans, pleacă, așadar, din juriu, după numai un sezon.

- Reclama -

”The joy of singing – este Vocea României în acest an. Veți vedea un sezon cu diversitate în muzică și concurenți deosebiți. Avem surprize pentru fiecare antrenor în parte, avem pregătite momente unice, momente viralizabile și multă, multă muzică bună”, a spus Cătălin Bugean, Show Runner Vocea României.

Descoperă și: Cine pleacă de la Vocea României. Ce jurat nu va mai face parte din emisune

Când începe Vocea României sezonul 11

Sezonul 11 de Vocea României va avea premiera pe 8 septembrie, de la ora 20:30. La fel ca în anii trecuți, acesta se va difuza în fiecare zi de vineri. Este unul dintre principalele show-uri din grila de toamnă de la Pro TV și unul dintre cele mai de succes concursuri de talente de la noi.

De-a lungul timpului, Vocea României a dat muzicii românești nume precum Liviu Teodorescu, Oana Radu sau Feli Donose. Chiar dacă aceștia nu au fost câștigători, și-au construit cariere de succes în muzică, după participarea la emisiune.

În ceea ce îi privește pe antrenori, Tudor Chirilă se laudă cu cele mai multe victorii. Dintre cele 7 sezoane în care a fost jurat, a reușit să obțină trofeul Vocea României cu 5 dintre ”elevii” săi. Horia Brenciu a fost jurat în 4 sezoane, dintre care a câștigat 2. Pe parcursul celor 10 sezoane de show, din juriu au mai făcut parte Loredana Groza, Marius Moga, Andra și Adi Despot.

Cine prezintă Vocea României sezonul 11

Smiley este singurul antrenor care se află în show de la primul sezon. Pe parcursul celor 10 sezoane, el a câștigat de 3 ori. O altă prezență constantă în show este prezentatorul Pavel Bartoș. Postura de prezentator la Vocea României și la Românii au Talent i se potrivește de minune după cum declara chiar el în trecut.

”Am parte, poate, de cele mai bune două show-uri din țară. Cel mai mult mă bucur că în spatele acestor show-uri sunt cei mai potriviți oameni, o echipă extraordinară. Mă bucur pentru toți colegii pe care îi am și pentru toate sezoanele pe care le-am făcut împreună”, spunea Pavel Bartoș anul trecut, înaintea de finala ”Vocea României”, sezonul 10.

Sursa: ego.ro 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele