Raluca Radu, show total pe scena Vocea României. Artista din Vaslui i-a impresionat pe jurați: „Ești o voce de finală”

1
raluca radu la vocea româniei
raluca radu la vocea româniei
- Reclama -

Noul sezon Vocea României a debutat cu Raluca Radu, o tânără artistă din Vaslui care a urcat pe scenă și i-a impresionat pe jurați cu vocea și atitudinea sa.

În vârstă de 26 de ani, Raluca Radu a putut fi văzută alfel, față de cum o știu cei care o admiră, încă de la o vârstă fragedă. O iubitoare de folclor și un etnolog pasionat, Raluca Radu a ținut să transmită un mesaj puternic prin participarea sa la Vocea României: muzica nu are legătură cu un gen anume. 

INTERVIU: Raluca Radu și Bogdan Raba spun povestea documentarului „În rând”, lansat pe 6 decembrie

Raluca Radu, de la muzică populară, la Beth Hart. Reprezentația sa i-a lăsat fără cuvinte pe jurații Vocea României

Raluca Radu este cunoscută drept o cântăreață de muzică de folclor, însă de ceva timp a pornit în căutarea sinelui și a decis că este timpul să exploreze și alte genuri muzicale.

- Reclama -

Așa a pus și bazele proiectului „Raluca Radu și Fanfara Rotaria”, un proiect inedit prin care abordează piese din toate stilurile muzicale.

Însă revenind la participarea sa în cadrul emisiunii Vocea României, Raluca a surprins cu alegerea sa: a interpretat o piesă de la Beth Hart care i-a impresionat pe jurați încă de la primul sunet. Irina Rimes a fost prima care a apăsat pe buton, urmată la o secundă distanță de Tudor Chirilă. Smiley și Horia Brenciu alături de Theo Rose s-au întors și ei, provocând o mare bucurie în sufltele părinților care stăteau cu pumnii strânși în culise.

„Înainte să ne spui cum te numești, înainte să ne spui cine ești, vreau să fii convinsă din punctul meu de vedere că ceea ce ai făcut tu în seara asta este una dintre audițiile alea de Youtube care să facă sute de mii de vizualizări. Esti absolut extraordinară, felicitări!”, a spus Tudor Chirilă.

„Mi se pare că ești o voce de finală. Cred că toată lumea e de acord cu chestia asta”, a mai completat juratul.

Lupta juraților pentru Raluca a fost una grea și lungă, însă decizia ei a fost cea mai importantă. Astfel că, Raluca a decis să meargă mai departe în competiție alături de Tudor Chirilă.

„În general, de-a lungul timpului, nu am făcut niciodată lucruri simple pentru că din comoditate nu am învățat niciodată nimic, așa că o să-mi dau o foarte mare provocare și o să merg cu Tudor mai departe”, a spus Raluca Radu.

Auzind că este etnolog, Irina Rimes și-a exprimat dorința de a lucra cu Raluca Radu.

„Tu ești o voce atât de versatilă. Ar fi o onoare pentru mine să lucrez cu tine. Și vreau să mai spun ceva înainte să iei o decizie: pentru că te-am văzut chitită cumva și tare sper să nu fie așa, dar mă rog. Eu vreau să-ți mulțumesc că ai venit la Vocea României pentru că indiferent că o să vii în echipa mea sau nu, o să vreau să lucrez cu tine pentru că partea asta folclorică este viața mea în momentul ăsta, asta încerc să descopăr, eu asta vreau să fac. Este un proiect pe care eu îl am în cap de foarte mult timp și o fi providența care mi te-a adus în cale. Eu vreau să colaborez cu tine, indiferent dacă vrei să vii sau nu în echipa mea”, i-a spus Irina Rimes Ralucăi Radu.

Exact așa cum a preconizat și Tudor Chirilă în emisiune, momentul Ralucăi Radu chiar a este unul apreciat de public. Prestația Ralucăi Radu este una dintre cele mai vizionate de pe canalul de YouTube al emisiunii.

Apariția Ralucăi Radu pe scena Vocea României, a fost, clar una de senzație, și nu putem decât să-i ținem pumnii în următoarele etape ale concursului. Baftă, Raluca!

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele