Lavinia, fosta iubită a lui Rey și ispida Eda, împreună la o petrecere. Cum s-au pozat cele două femei

0

Lavinia și ispita Eda s-au întâlnit la o petrecere organizată de câteva ispite și de concurenții de la Insula Iubirii și s-au fotografiat împreună.

Par să nu existe răutăți între ele, chiar dacă Rey a încercat o relație cu Eda, după ce a finalizat relația cu Lavinia. Cele două s-au întâlnit în cadrul unei petreceri care a strâns mai multe ispite de la Insula Iubirii sezonul 6, dar și concurenți.

Cum s-au pozat Lavinia, fosta iubită a lui Rey, și ispita Eda la o petrecere. Cele două au apărut în toate fotografiile împreună

Iată că securea războiului a fost îngropată, iar acum Eda și Lavinia par destul de apropiate și s-au fotografiat în mai multe ipostaze împreună. Cele două au avut parte și de o confruntare specială în timpul sezonului, în cadrul unei ceremonii speciale a focului și și-au răspuns la mai mult întrebări cu privire la Rey, la acel moment.

Însă, deși Lavinia a rămas, la momentul respectiv, cu mai multe întrebări decât cu răspunsuri după întâlnirea cu ispita Eda, acum par să reușească să se înțeleagă foarte bine și să nu existe tensiuni între ele. Faptul că acestea s-au distrat împreună la petrecerea de vizionare a ultimului episod din Insula Iubirii sezonul 6, ne arată că cele două și-au rezolvat orice posibil conflict.

Rey și Lavinia au hotărât să plece separat de pe Insula Iubirii sezonul 6, și fiecare dintre ei a încercat o relație cu ispitele cu care au creat o conexiune în cadrul emisiunii, însă fără succes.

Despre Insula Iubirii sezonul 6

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele