Când intră elevii în vacanţa de Paşte

0
- Reclama -

Elevii se pregatesc pentru vacanta de Paste 2017, care teoretic va incepe pe 19 aprilie. Practic, insa, scoala se va incheia pe 14 aprilie, vineri. Dat fiind ca 16 aprilie este sarbatoarea Pastelui, 17 si 18 aprilie vor fi zile libere pentru elevi (a doua si a treia zi de Paste).

Conform structurii anului scolar 2017, vacanta de Paste dureaza pana pe 30 aprilie, insa, pentru ca 1 mai este zi libera, copiii vor reveni la scoala abia pe 2 mai.

Vacanta de Paste din 2017 este programata, conform structurii anului scolar, intre 19 si 30 aprilie. Practic, insa, de Paste elevii vor avea liber pe 16 aprilie (duminica – prima zi de Paste), 17 aprilie (luni – a doua zi de Paste) si 18 aprilie (marti – a treia zi de Paste), dupa care, pe 19 aprilie, intra in mod normal in vacanta de primavara, pana pe 30 aprilie.

Nici aici insa programul stabilit de Ministerul Educatiei nu coincide cu realitatea. De fapt, elevii se vor intoarce la scoala marti, pe 2 mai, tinand cont de faptul ca 1 mai este zi libera.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele