Cantonament cu prostituate, alcool și multă voie bună

0

Nouă jucători mexicani, selecţionaţi pentru Cupa Mondială de fotbal ediţia 2018, au fost acuzaţi de presă  că au sărbătorit plecarea în Europa în compania a treizeci de prostituate.

Conform site-ului TV Notas, care a publicat imagini de la sosirea unora dintre participanţi, această “orgie de 24 ore” a avut loc în weekend-ul trecut, într-o locaţie privată din Ciudad de Mexico, imediat după victoria înregistrată de naţionala Mexicului în faţa Scoţiei (1-0); într-o partidă de pregătire pentru turneul final din Rusia. Fotbaliştii care au luat parte la petrecerea respectivă nu vor fi însă sancţionaţi, pentru că “nu au lipsit de la niciun antrenament”, iar evenimentul a avut loc “în timpul lor liber”, după cum a explicat secretarul general al Federaţiei mexicane de fotbal, Guillermo Cantu.

Printre internaţionalii mexicani care au luat parte la petrecere s-au numărat, conform presei locale, portarul echipei belgiene Standard Liege, Guillermo Ochoa (foto), şi golgheterul formaţiei portugheze Benfica Lisabona, Raul Jimenez, fraţii Jonathan şi Giovani dos Santos, de la Los Angeles Galaxy, Carlos Salcedo şi Marco Fabian.

La CM 2018, Mexicul face parte din Grupa F,a lături de campioana mondială Germania, Suedia şi Coreea de Sud.

Citește și:Tăriceanu: ALDE va aduce 20.000 de oameni la mitingul PSD

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele