Tăriceanu: ALDE va aduce 20.000 de oameni la mitingul PSD

0

Pregătirile pentru mitingul susținut de coaliția PSD-ALDE sunt în plină desfășurare. Călin Popescu Tăriceanu a anunţat miercuri că ALDE va aduce la mitingul organizat de PSD sâmbătă seara aproximativ 20.000 de oameni.  Preşedintele Senatului afirmă că judeţele aflate la cel mult 250 de kilometri distanţă faţă de Bucureşti vor avea o normă mai mare de oameni, în timp ce judeţele mai îndepărtate vor avea o normă mai mică.

Despre zona Bucureşti – Ilfov a afirmat că are obligaţii mult mai mari şi trebuie să aducă în jur de 4.000 de persoane la miting. „Am programat să aducem din toate judeţele din ţară, în funcţie de distanţa la care se situează judeţele de Bucureşti. Cele până în 250 de kilometri vor avea o normă mai mare, cele între 250-500 de kilometri o normă ceva mai mică şi cele peste 500 de kilometri vor aduce, probabil, un număr redus, la nivel de 100 de persoane. Bucureştiul şi Ilfovul au obligaţii mult mai mari, care se cifrează în jurul cifrei de 4.000. Per total, scontăm aproximativ 20.000 de persoane să vină”, a anunţat liderul ALDE.

Tema mitingului a fost schimbată în mai multe rânduri, la început fiind prezentat  ca un miting pentru susținrea familie tradiționale, după aceea pentru susținerea actualului premier, pentru ca în cele din urmă sa fie contra “abuzurilor din justiție”. Mitingul organizat de PSD va avea loc în 9 iunie de la ora 20:00, în Piaţa Victoriei.

Citește și Toader și Tăriceanu, zid în jurul unui CCR aservit intereselor PSD-ALDE

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele